A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа
"Інклюзивно-ресурсний центр"
Грунської сільської ради
Охтирського району Сумської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Підтримка від освітнього проєкту «REducation»

19 квітня 2023 року фахівці КУ ІРЦ Грунської сільської ради для якісного виконання посадових обов’язків отримали техніку – два ноутбуки  від освітнього проєкту «REducation».

09:43 21.04.2023

ЗАСІДАННЯ КРУГЛОГО СТОЛУ

6 квітня 2023 року фахівцями КУ ІРЦ Грунської сільської ради було проведено засідання круглого столу для педагогічних працівників Грунського ліцею імені Андрія Діхтяренка на тему "Діти з комплексними порушеннями розвитку. Особливості комунікації та сприймання". В ході зустрічі були обговорені наступні питання:

14:19 07.04.2023

Участь у "Програмі підтримки вчителів навчальних закладів та інклюзивно-ресурсних центрів"

Колектив КУ ІРЦ Грунської сільської ради 31 березня 2023 року завершив навчання у проєкті "Програма підтримки вчителів навчальних закладів та інклюзивно-ресурсних центрів", який організувала благодійна організація "Бачити серцем". Це були насичені і неймовірні майже два місяці роботи. До виконання повсякденних обов'язків в ІРЦ, вдома додалися участь у лекціях, спостереженнях. Але додаткове навантаження всім було в радість.

10:52 03.04.2023

Комунікативна зустріч з педагогами та батьками Комишанської сільської ради

17 березня 2023 року на базі Малопавлівського ЗДО "Веселка" Комишанської сільської ради відбулася комунікативна зустріч з педагогами закладів дошкільної освіти, батьками та директорм ІРЦ. В ході роботи були обговорені слідуючі питання: психолого-педагогічний супровід дітей з особливими освітніми потребами, систематичність надання корекційних послуг, участь батьків у розвитку дитини. Учасники зустрічі мали можливість поспілкуватися,отримати рекомендації та обговорити актуальні питання впровадження інклюзивної освіти.

09:14 20.03.2023

Онлайн-зустріч "Корекційні заняття сенсорного розвитку"

02 березня 2023 року в КУ ІРЦ Грунської сільської ради відбулася онлайн-зустріч з асистентами вчителів та корекційними педагогами на тему "Корекційні заняття сенсорного розвитку".  А саме, засередили свою увагу на облаштуванні сенсорної кімнати, особливостях сенсорно-пізнавального розвитку дітей з ООП у закладах освіти, як одного з напрямків забезпечення цілісного розвитку особистості.

09:13 03.03.2023

У нас одна МРІЯ

Небайдужих українців закликають долучитися до спільноти, аби блокувати та протидіяти російській агресії в Інтернеті.

12:23 17.02.2023

Майстер-клас "Розробка ІПР в закладі загальної середньої освіти"

10.02.2023 року фахівці КУ ІРЦ Грунської сільської ради провели майстер-клас для педагогів та асистентів вчителів Куземинського ліцею Грунської сільської ради. Під час роботи були розглянуті особливості розробки індивідуальної програми розвитку для дітей з особливими освітінми потребами, які навчаються в інклюзивних класах. Педагоги розглянули та обговорили освітні труднощі, які присутні у дітей з ООП, адаптації та модифікації освітнього середовища, допоміжні засоби навчання,розумне пристосування, цілі та очікувані результати. Сподіваємось, що командна робота сприятиме розвитку  дітей, які навчаються в інклюзивних класах.

15:17 10.02.2023

Засідання круглого столу "Оформлення ІПР у закладі ЗЗСО"

Одним з головних завдань центру є консультаційна підтримка педагогічних працівників. Фахівці є постійними учасниками команд супроводу в закладах освіти з метою складання індивідуальної програми розвитку учнів інклюзивних класів, корегування даної програми. 

09:27 02.02.2023

Надання методичної допомоги педагогічним працівникам ЗЗСО, ЗДО

Фахівець ІРЦ Гончаренко З.М. надала методичну допомогу педагогам Сонячненського НВК Адаменко Т.В. та Тангалюк В.О. щодо ведення документації логопеда в закладі загальної середньої та дошкільної освіти. Логопед ознайомила з основними структурними компонентами діяльності логопеда та завданнями логопедичної корекції в роботі з дітьми, що мають мовні порушення.

08:37 02.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень